Smart Diet Club 2018-04-05T08:45:42+00:00

Cele 2 legi fundamentale in nutritie si vitamina esentiala:

Join SmartDiet Club

Ce inseamna o dieta inteligenta?

Este plin internetul de informatii cum sa slabesti rapid si sanatos. Toti avem prietenii sau cunoastem pe cineva care a slabit dar ulterior s-a ingrasat la loc, uneori chiar mai mult decat a avut inainte sa tina dieta. Au aparut in ultimii ani foarte multe diete care au functionat la anumite persoane si sunt prezentate ca general valabile pentru toata lumea.

Am studiat si testat pe mine foarte multe din aceste informatii si va spun cu toata increderea si sinceritatea ca nu exista nici o dieta general valabila. Acest domeniul al dietelor, al Nutritiei are o caracteristica care nu se mai intalneste in niciun alt domeniu. Este singurul domeniu in care ceea ce ajuta o persoana poate face foarte mult rau unei alte persoane. Nu suntem toti la fel. Sunt foarte multe cazuri de oameni care au slabit tinand o dieta, dupa care s-au ingrasat sau chiar s-au imbolnavit mancand exact acelasi lucruri.

In toti acesti ani de studiu si experiente am ajuns la urmatoarea concluzie: Exista 2 legi fundamentale si o VITAMINA esentiala care stau la baza unei diete de succes pe termen lung pe care am denumit-o SMART DIET:

  1. Legea FIZICII: ce introduci in corpul tau sa fie mai putin sau cel mult egal cu ceea ce are nevoie corpul tau sa functioneze zi de zi in functie de stilul de viata pe care il ai.
  2. Legea BioChimiei: fiecare corp agreeaza anumite alimente si le respinge sau digera foarte greu pe altele. Descopera ce iti prieste si ce nu si vei face minuni cu corpul si sanatatea ta.
  3. Vitamina L (Love): dragostea de viata, dragostea pentru corpul tau, pentru cei apropiati. Nu exista alta motivatia mai importanta si al lucru care sa iti faca fiecare celula din corp sa isi doreasca o viata frumoasa, fericita si implinata pe plan personal, familial si profesional. Bineinteles cu o silueta de invidiat.
Join SmartDiet Club

Te invit sa faci parte din comunitatea SmartDiet Club.

Suntem o comunitate de oameni frumosi, cu bun simt, iubitori, prietenosi care isi impartasesc experienta, puterea, speranta si se sprijina reciproc cu scopul de a-si rezolva problema comuna: lupta cu kilogramele in plus si trecerea la un stil de viata echilibrat care sa ne ajute sa ne atingem potentialul maxim de dezvoltare atat pe plan personal, familial cat si profesional.

“Suntem ceea ce mancam”. Dar daca mancam toti la fel, vom fi toti la fel?

Nu credem in diete sau pastile minunte care te fac sa slabesti rapid. O dieta eficienta si inteligenta are la baza doua legi fundamentale si o vitamina esentiala. Restul e can can.

  1. legea fizicii
  2. legea biochimiei
  3. vitamina L
Join SmartDiet Club

Vrei sa faci un cadou cuiva drag?

Cunosti pe cineva care incearca sa slabeasca si nu prea reuseste?
Cunosti pe cineva care a slabit si s-a ingrasat la loc?
Cunosti pe cineva caruia i-a recomandat doctorul un stil de viata sanatos pentru a-si imbunatati sanatatea?

Ofera un cadou pentru un viitor frumos!

Schimba in bine viitorul unei persoane dragi.

Reducere 30%!